Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web
Sponzorji
Medijski studio Primož Lampreht s.p.
Domov

V dneh 29. in 30. 1. 2011 smo na Vrhniki gostili strelce iz Zahodne slovenske regije, ki so se pomerili v streljanju s serijskim zračnim orožjem na regijskem prvenstvu. Zahodna regija je najmočnejša regija v državi. Sem spadajo poleg Vrhnike še klubi iz notranjske, primorske in obale. Tudi na tem tekmovanju smo se potrudili, da bi bili kar najboljši gostitelji, zato smo drugi dan v prijetnem okolju ob prigrizku podelili tudi priznanja za najboljše uvrstitve. Na tekmovanju smo osvojili 3 zlate, 4 srebrne in 2 bronasti medalji ter tri ekipna prva mesta.

Bilten regijskega prvenstva Vrhnika 2011

 

najmlajsiV Kidričevem je 9. in 10. aprila potekalo državno prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem. Prvenstva smo se udeležili tudi strelci z Vrhnike, saj je devet strelcev na predhodnih tekmovanjih izpolnilo normo za nastop. Kidričevo je tokrat prvič gostilo tako veliko prireditev, ki se je odvijala v zelo lepi večnamenski športni dvorani. Organizacija, pa tudi sama prireditev je bila na nivoju, vsaj strelci nismo čutili, da bi potekalo karkoli narobe, prav tako je prireditev potekala tekoče in brez opaznih zastojev. Vsa pohvala organizatorju SD Kidričevo.

Več ...

 

PO-naslov


Zadnji 6. krog PNK lige so organizirali strelci iz Postojne. Gre za zadnje tekmovanje v nizu primorsko-notranjsko-kraške regije, kjer tekmuje večina društev iz regije. PNK liga poteka kot posamezni turnirji, kjer se najbolje uvrščenim strelcem podelijo točke, ki gredo v skupni seštevek za končno uvrstitev vseh šestih krogov. Po končanem rednem delu v Postojni so bile tako razdeljene še zadnje točke in podeljene medalje tudi za skupno razvrstitev.

Več ...

 

srebrni_dopisna

 

Strelci smo se kot vsako leto tudi v tej sezoni prijavili na razpis 34. državne dopisne lige v streljanju z zračnim orožjem. Po šestih kolih smo se vsi prijavljeni vseskozi držali v vrhu in tako tudi prišli v polfinale, ki se je odvijalo v Ljubljani. V polfinale lige se uvrsti 10 najboljših posameznikov in 10 ekip v vsaki kategoriji.

Več ...

 

streha-končnaStrelci smo v soboto 26.10.2013 objekt strelišča prekrili z novo kritino. Delo je bilo uspešno dokončano z lastnimi sredstvi in delom. S tem smo si odprli nov delovni prostor, saj se bodo sedaj pričela dela v notranjosti strelišča, kjer bi z deli radi zaključili v mesecu maju 2014. Takrat bomo namreč gostili zadnje kolo regijske lige in hkrati praznovali našo 60 letnico obstoja. Vse skupaj pa začinili z otvoritvijo strelišča ob občinskem prazniku. Upamo, da nam bo ta veliki cilj uspel, saj si neizmerno želimo, da bi pričeli z uporabo novih prostorov, v katerih bomo imeli boljše pogoje za delo in vzgojo naših najmlajših.

Na levi sliki je nova streha, ki bo kljubovala vremenu vsaj toliko časa kot prejšnja, le da tokrat ne bo prepuščala vode.

Na desni sliki ekipa na strehi, ki je pričela in končala s prekrivanjem. Seveda pri tem ne smemo pozabiti na ostale člane, brez katerih dela nebi mogli zaključiti. Vsi skupaj pa smo pokazali, da nas ni strah dela in da znamo marsikatero stvar postoriti tudi sami.

Pa na zdravje na vrhu.

Delovna ekipa - streha