slika1

Člani strelskega društva Vrhnika vabimo vse otroke, ki bi želeli pričeti s treningom športnega streljanja, da se nam pridružijo. Strelski krožek za otroke od 4. do 9. razreda se prične v ponedeljek 1. oktobra 2012.

Pri krožku se boste seznanili z zračnim orožjem, učili tekmovalnega streljanja z zračno puško, pravilne prehrane pred tekmovanjem in tekmovalnega duha. Udeleževali se bomo šolskih strelskih tekmovanj v regiji, najbolj uspešni pa tudi državnih tekmovanj. Obiskali nas bodo tudi vrhunski strelci iz drugih klubov ali pa jih bomo obiskali mi na njihovih treningih. Prvič se dobimo v ponedeljek 1. 10. 2012 ob 16.00 uri na našem strelišču Črni orel (podstrešje). Treninge bo vodil trener športnega streljanja Bojan Lampreht.