Nejc_stopnike21.10.2012 smo se udeležili 1. kroga državne mladinske lige v Ljubljani, ki so jo organizirali strelci iz Trbovelj.

Že po prvi seriji, kjer je nastopilo 40 strelcev, se je izkazalo, da smo na pravi poti in da je pred nami zanimiva sezona. Vsi naši strelPionirjici so se obdržali pri vrhu in tako je ostalo tudi po drugi skupini. Na zmagovalne stopničke je ponovno stopil vrhniški strelec Nejc Rom, ki je osvojil odlično 2. mesto, sledila sta mu Žan Žuber na 6. mestu in Ožbe Drašler na 36. mestu.
V istem dnevu pa so naši mladi upi na stopničke stopili še drugič in sicer v ekipni razvrstitvi, kjer so zaostali samo za strelci iz Hrastnika. Tako se je zgodilo prvič, da imamo odlično ekipo pionirjev, ki so se pripravljeni spopasti in nam pričarati še kakšno presenečenje in zadovoljstvo. Na elitno tekmovanje in najmočnejšo državno ligo za mlade smo prijavili ekipo pionirjev v sestavi Nejc Rom, Žan Žuber in Ožbe Drašler.

Vse rezultate si lahko ogledate tudi v rubriki Rezultati.