LamprehtNa finalu Dopisne strelske lige Slovenije, tokrat že 36. po vrsti, so se Vrhniški strelci spet pokazali v najboljši luči. Tekmovanje je potekalo v treh disciplinah in sicer v streljanju s serijsko zračno puško ter standardno zračno puško in pištolo. Za najboljšega posameznika lige je bil proglašen Bojan Lampreht, Strelsko društvo Vrhnika pa je zasedlo skupno drugo mesto med 35. sodelujočimi društvi iz celotne Slovenije.  K odličnemu ekipnemu rezultatu so veliko prispevali tudi Bojan Lampreht mlajši, Benjamina Rudolf, Matija Japelj in Jan Rom. Vrhniški strelci so skupaj osvojili kar 11 medalj v posamezni konkurenci in 2 uvrstitvi na zmagovalni oder v ekipni konkurenci. V mesecu aprilu je pred nami še državno prvenstvo v Cerknici, ki se ga bodo udeležili tudi naši mladi strelci, ter zaključek Primorsko-Notranjsko-Kraške lige.

Bilten finala Dopisne lige Slovenije