V soboto 8. marca 2013 smo člani domačega strelskega društva Vrhnika izvedli Regijsko prvenstvo Zahodne strelske regije v streljanju  s serijsko zračno puško. Prvenstva se je udeležilo kar 87 strelcev iz osmih društev Strelske zveze zahodne regije. Tekmovanja so se udeležili strelci vseh kategorij od najmlajših cicbanov do veteranov.

Kot vedno smo Vrhniški strelci tudi tokrat v vseh kategorijah dosegli odlične rezultate in zasedli več prvih, drugih in tretjih mest. Za odlično organizacijo smo prejeli tudi čestitke vseh udeležencev in predsednika Zahodne strelske zveze. Podrobni rezultati so na voljo v Biltenu.

Vsem udeležencem Regijskega prvenstva se zahvaljujemo za udeležbo in se že veselimo naših naslednjih srečanj.