Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web
Sponzorji
Medijski studio Primož Lampreht s.p.
Domov Novice Strelišče pod novo streho

streha-končnaStrelci smo v soboto 26.10.2013 objekt strelišča prekrili z novo kritino. Delo je bilo uspešno dokončano z lastnimi sredstvi in delom. S tem smo si odprli nov delovni prostor, saj se bodo sedaj pričela dela v notranjosti strelišča, kjer bi z deli radi zaključili v mesecu maju 2014. Takrat bomo namreč gostili zadnje kolo regijske lige in hkrati praznovali našo 60 letnico obstoja. Vse skupaj pa začinili z otvoritvijo strelišča ob občinskem prazniku. Upamo, da nam bo ta veliki cilj uspel, saj si neizmerno želimo, da bi pričeli z uporabo novih prostorov, v katerih bomo imeli boljše pogoje za delo in vzgojo naših najmlajših.

Na levi sliki je nova streha, ki bo kljubovala vremenu vsaj toliko časa kot prejšnja, le da tokrat ne bo prepuščala vode.

Na desni sliki ekipa na strehi, ki je pričela in končala s prekrivanjem. Seveda pri tem ne smemo pozabiti na ostale člane, brez katerih dela nebi mogli zaključiti. Vsi skupaj pa smo pokazali, da nas ni strah dela in da znamo marsikatero stvar postoriti tudi sami.

Pa na zdravje na vrhu.

Delovna ekipa - streha

Zadnjič posodobljeno (Četrtek, 31 Oktober 2013 22:08)