Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web
Sponzorji
Medijski studio Primož Lampreht s.p.
Domov Novice Podpisana pogodba za strelišče

podpis streliščeV četrtek 19.12.2013 je bila v sejni sobi občine Vrhnika podpisana najemna pogodba za strelišče na Stari Vrhniki. Pogodbo, ki je podpisana z veljavnostjo petih let je podpisal minister za obrambo g. Roman Jakič, ki se je slavnostnega podpisa osebno udeležil. V razgovoru je povedal, da ne izključuje možnost, oz. ne vidi ovire, da bi se najemna pogodba obnavljala tudi vnaprej. Gre za objekt, v katerem je bilo že pred tem strelišče, ki ga je uporabljala tako jugoslovanska in kasneje tudi slovenska vojska. V objektu, ki je bil zgrajen 1972 je najprej bil urejen trenažni center za tanke, s kasnejšo predelavo pa je bilo urejeno strelišče in garaža za vojaška vozila. Ker je objekt nujno potreben obnove, smo člani društva že pričeli z vzdrževalnimi in gradbenimi deli, tako da bomo objekt zavarovali pred nadaljnim propadanjem in ga kasneje tudi pričeli uporabljati. Do sedaj smo vsa dela opravili sami, s sredstvi, ki so namenjena za delovanje društva pa smo nabavili že prvi nujno potreben gradbeni material. Zadali smo si smelo nalogo, da bo strelišče usposobljeno za uporabo do 10.05.2014, ko naj bi se na njem že začela odvijati prva tekmovanja in opravili selitev iz starega strelišča na Črnem orlu.

K obnovi vabimo vse ljubitelje strelstva in vse, ki želijo kakorkoli pomagati k izgradnji in boljšim pogojem za delovanje in usposabljanje mladine na Vrhniki. Pomoč je lahko v delu, materialu in donacijah, ki jih potrebujemo za nabavo prepotrebnega materiala.

Članek Moja občina.si

Zadnjič posodobljeno (Petek, 27 December 2013 07:26)