garderoba - lesStrelci še vedno vztrajno opravljamo in gradimo nove prostore na lokaciji novega strelišča na Stari Vrhniki. V notranjosti strelišča smo vse stene obložili z izolacijskim materialom, le te nato prevlekli z dvema plastema lepila in dvema plastema izravnalne mase. Sedaj nas čaka ureditev stojišča, predelava puta za namestitev strelnih avtomatov in predelava zadnje stene za nosilce tarč. Vse skupaj gre še v oplesk, za kar pa še zbiramo predloge za nianse.

Prav tako se izvajajo tudi dela v predprostoru in garderobi, kjer je postavljena lesena konstrukcija, urejena svetila in postavljen Knauf. V izdelavi so stopnice v zgornjo etažo, kjer pa smo v tla že položili izolacijo in čezno postavili lesen poden. Na vrsti je še izgradnaj sten v gornji etaži, položitev OSB plošč na tla in dokončanje stropa z izolacijo.

Do sedaj je bilo opravjenega že preko 1000 prostovoljnih ur dela v lastni režiji in porabljenih precej sredstev, ki si jih odtrgamo od sredstev, ki jih dobimo za dejavnost.

Ne gre pa brez težav. Žled s katerim je bil prizadet večji del države je v manjši meri ponagajal tudi nam. V parku za streliščem je polomil nekaj dreves, ki so padla na varovalno ograjo in čakajo nas popravila. Prav tako smo ostali brez elektrike, saj so padle veje poškodovale električni vodnik v vojašnici. Ta problem se že rešuje in upamo, da bo rešen čimprej, saj brez elektrike ne moremo opravljati dela v notranjosti.Žled

Več podrobnosti in slik si lahko ogledate v naši galeriji pod nasovom Delo na novem strelišču http://strelskodrustvo-vrhnika.si/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=22