Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web
Sponzorji
Medijski studio Primož Lampreht s.p.
Domov Novice Loka 2014

Loka 2014Strelsko društvo iz Škofje Loke je letos organiziranlo 3. tekmovanje za pokal Loke v streljanju s serijsko zračno puško. Koz zadnja leta, smo na tej prireditvi prisotni tudi mi. V streljanju so se najprej pomerili naši najmlajši tekmovalci, med katerimi je nedvomno zopet blestela Meta, ki je v kategoriji cicibank z lahkoto premagala svoje tekmice, med drugim tudi državno prvakinjo iz Laškega Albino Marinčič iz SD Leskovec. Pri cicibanih se je najboje uvrstil Ambrož Jilek s petim mestom in Jošt Čretnik s sedmin. Ekipno so bili cicibani 3. Med mlajšimi pionirji se Jana še vedno drži smola in je osvojil nehvaležno četrto mesto, le krog do medalje. na 13. in 14. mestu pa sta bila tokrat Jurij Medic in Jaka Čretnik. V ekipnem delu niso zbrali dovolj točk za pokal.

Tekmovanje je v pionirski kategoriji začinil še Ožbe Drašler s tretjim mestom. Med članicami do 50 let je bila na 4. mestu Katarina Jilek, ki je debitirala na tej tekmi in že takoj na začetku pokazala, da tudi začetniki znajo dobro streljati. Mojca Rus je suvereno pobrala zlato v kategoriji članic nad 50 let. Tudi med člani je bila osvojena zlata medalja s strani Bojana st., ki je zmagal pred domačinom Markom Škerlom, Bojan ml. je osvojil 7., Aleš Rom pa 11. mesto. Tekmovanja se je udeležil še trenutno naš najstarejši strelec Matija Japelj v kategoriji nad 60 let in osvojil 18. mesto. V ekipni razvrstitvi smo dosegli enak rezultat kot domačini, vendar je odločil seštevek zadnjih serij, ki je potrdil zmagovalca v prid domačinom.

Zadnjič posodobljeno (Ponedeljek, 14 Julij 2014 08:39)