Domov Novice 2. državna liga

Vrhnika-2 liga 2014-15Uspešno nadaljujemo strelsko karavano v 2. državni ligi. Trenutno smo uvrščeni na drugem mestu. Prva dva kroga lige smo zaključili z zmago, v tretjem in četrtem pa smo pristreljali drugo mesto. Tako smo z enakim številom točk in nekaj krogov manj, izenačeni s strelci SK Izola.

Tudi med posamezniki je najbolje uvrščen Bojan Lampreht st., ki je na drugem mestu, takoj za letos odličnim postojnčanom Aljažem Gustinčičem, Bojan ml. je na tretjem mestu, Mojca Rus pa trenutno zaseda 11. mesto. Do konca lige sta še dva kroga in v sami razvrstitvi se lahko še marsikaj spremeni. Upajmo da v našo korist. Peti krog lige bo v Ankaranu, zadnji šesti in zaključek lige pa na Vrhniki.

Zadnjič posodobljeno (Ponedeljek, 26 Januar 2015 15:34)