Domov Novice Pokal Slovenije SKUPNO - Pionirji 2014/15

pionirska liga 2015Končano je tudi tekmovanje v Pokalu prijateljstva - državna liga za pionirje, kjer smo strelci imeli tudi svoje predstavnike. Med pionirkami je nastopila naša mlada Meta Dobrovoljc, ki sicer še ni dopolnila leta za pionirke, pa vendar se ni ustrašila svojih sotekmovalk, ki so starejše tudi do tri leta. Čeprav je prva tri kola izpustila, se je z njimi poizkusila v končnici tekmovanja in kljub temu na koncu zasedla 27. mesto. Njen čas prihaja šele čez dve leti in takrat bo lahko pokazala, ali je konkurenčna svojim tekmicam. Med pionirji se je najbolje uvrstil Jan Rom, ki je na koncu osvojil 12. mesto, na 27. mestu prav tako premlad za to kategorijo Ambrož Jilek, ki je zelo uspešno dopolnjeval pionirsko ekipo in dosegel tudi svoj osebni rekord (čeprav tekmuje v kategoriji ml. dečkov z naslonom) je pokazal, da zna tudi brez naslona ustreliti 7 desetk. Tretji član Jurih Medic pa je zaključil na 52. mestu. V ekipnem razvrstitvi so pionirji osvojili 5. mesto.

Je pa v kategoriji kadetov nastopil tudi Ožbe Drašler, ki je ravno v zadnjem krogu lige dosegel normo za nastop na Državnem prvenstvu na Rogli.

Zadnjič posodobljeno (Sreda, 01 April 2015 07:55)