Domov Novice Športnik Vrhnike 2016

Športnik 2016 - mladiŠportna zveza Vrhnike je tudi letos podelila priznanja najboljšim športnikom Vrhnike za uspehe v preteklem letu. Na prireditvi Športnik Vrhnike 2016, ki je potekala v petek 17. 2. 2017 v Cankarjevem domu na Vrhniki, smo vrhniški strelci ponovno prejeli celo vrsto priznanj. Pohvale za prizadevno delo v lanskem letu je prejelo 14 naših mladih, perspektivnih strelcev: Ambrož Jilek, Lovro Zamejc, Jošt Čretnik, Jaka Čretnik, Senta Bajrektarević, Anže Furlan, Ajda Kogoj Fabčič, Zoja Notersberg, Anja Umek, Sabrina Marija Japelj, Jan Rom, Klemen Grmek, Kristjan Novak in Rok Rigler.

Športnik 2016 - Meta

Športnik 2016 - veteranke

Bronaste plakete so prejeli državni prvaki: Meta Dobrovoljc, Benjamina Rudolf, Mojca Rus, Aleš Rom in ekipa veterank v sestavi: Benjamina Rudolf, Mojca Rus in Katarina Jilek.

Srebrno plaketo za državnega prvaka v članski kategoriji discipline leteče tarče – TRAP je prejel Denis Vatovec.

Športnik 2016 - Bojan

Posebno priznanje je prejel naš dolgoletni predsednik in trener Bojan Lampreht. Bojan je zelo uspešen trener, kar ne nazadnje potrjujejo tudi številni letošnji prejemniki priznanj, posebej ga veseli delo z mladimi in odkrivanje novih strelskih talentov. Uspehi njegovih varovancev mu pomenijo veliko in ga motivirajo pri nadaljnjem delu. Poleg trenerskega dela skrbi tudi za vse finance društva, za pridobivanje sredstev in pisanje poročil, kar mu jemlje veliko časa in energije. In ne smemo pozabiti, da je tudi naš najuspešnejši tekmovalec s serijsko in standard zračno puško ter pištolo. Je tudi organizator strelskih tekmovanj in sodnik, opravi pa tudi cel kup »drobnih«  stvari, ki jih marsikdo sploh ne opazi; skratka Bojan je duša in gonilo vsega društvenega dogajanja in to priznanje je le simbolična zahvala za vse njegovo delo.

Uradnemu delu prireditve je sledilo sproščeno druženje športnikov, športnih delavcev, funkcionarjev in navijačev, ni manjkalo čestitk, vzpodbud in izmenjave izkušenj. Le na ta način in s takšnim delom bo šport na Vrhniki zanimivejši, pestrejši, s še boljšimi rezultati in številčno močnejši.

Vsem dobitnikom priznanj iskrene čestitke in naj nam bodo vzpodbuda za nadaljnje prizadevno delo.

Natalija Oberč

Zadnjič posodobljeno (Petek, 03 Marec 2017 13:33)