Domov Novice Državna pionirska in mladinska liga 2017/2018

V soboto 20. januarja zgodaj zjutraj smo se odpeljali proti Ormožu. Tam so najprej streljali naši pionirji in pionirke. Meta je s 176 krogi dosegla odlično sedmo mesto, Zoja je z dvema enako odstreljanima serijama odstreljala 156 krogov, Sandra pa 131. Od pionirjev sta streljala Jaka Čretnik in Ambrož Jilek. Jaka je dosegel 173 krogov, Ambrož 6 manj.

Popoldne so streljali, kadet Jan Rom, kadetinja Senta Bajrektarević in mladinka Anja Umek. Senta je odlično začela, vendar ji je proti koncu koncentracija popustila. Odstreljala je 364.4 krogov. Jan s 383.3 krogi še vedno drži svoje povprečje. Anja pa je imela točno 387 krogov.

Ne razočarani in tudi ne pretirano zadovoljni smo se na poti nazaj ustavili še na trojanskih krofih.

Zadnjič posodobljeno (Četrtek, 31 Maj 2018 11:23)