Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web
Sponzorji
Medijski studio Primož Lampreht s.p.
Domov Novice Pregled pretekle sezone 2018-19

Pred vrati je nova sezona, mi pa prej preglejmo največje dosežke pretekle sezone vrhniških strelcev.

V regijski ligi smo imeli zmagovalko pri kadetinjah s standard puško - Meta Dobrovoljc in pri veteranih s serijsko puško - Bojan Lampreht.

Klemen DP1

Vso sezono je bilo napeto v državni mladinski ligi, kjer je pri pionirjih s pištolo na koncu Klemen Grmek kljub drugemu mestu na zadnjem turnirju v Črenšovcih, obdržal prvo mesto v ligi, svojo dobro pripravljenost pa še potrdil na državnem prvenstvu v Mengšu z naslovom državnega prvaka.

Bojan in Natalija DP

 

 

Še dva naslova državnih prvakov prihajata iz vrst veteranov, in sicer je med veterankami nad 40 let zmagala Natalija Oberč Grmek, med veterani nad 50 let pa Bojan Lampreht.

 

Klemen MK

 

Prvič smo sodelovali tudi v poletnem delu regijske lige z malokalibrskim orožjem. Klemen Grmek je iz tekme v tekmo napredoval tudi z MK pištolo in na koncu v konkurenci mladincev, čeprav je sam še pionir, s tekmo manj in dvema zmagama na turnirjih, osvojil drugo mesto.

Zadnjič posodobljeno (Sreda, 11 September 2019 13:54)