Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web
Sponzorji
Medijski studio Primož Lampreht s.p.
Domov Novice 6. krog PNK lige v Postojni

PO-naslov


Zadnji 6. krog PNK lige so organizirali strelci iz Postojne. Gre za zadnje tekmovanje v nizu primorsko-notranjsko-kraške regije, kjer tekmuje večina društev iz regije. PNK liga poteka kot posamezni turnirji, kjer se najbolje uvrščenim strelcem podelijo točke, ki gredo v skupni seštevek za končno uvrstitev vseh šestih krogov. Po končanem rednem delu v Postojni so bile tako razdeljene še zadnje točke in podeljene medalje tudi za skupno razvrstitev.

Vrhniški strelci smo se skozi vse turnirje uvrščali med dobitnike medalj in pridno zbirali točke tudi za skupno razvrstitev. V zadnjem 6. krogu je Rok pokazal, da je nanj še vedno treba računati pri pionirjih, Žan in Nejc sta nadaljevala v svojem slogu, prav tako tudi ostali strelci. Bojan ml. je pri mladincih s standard ZP tretji, prav tako tudi s serijsko pri članih, odlični sta tudi obe strelki Benjamina in Mojca, ki sta se skozi celotno ligo držali v vrhu in se občasno izmenjevali na 2. in 3. mestu, pa Vlado na drugem mestu. Bojan starejši pa je blestel s pištolo, saj je že v Izoli obljubil prvemu strelcu, da ga bo v zadnjem kolu premagal. Pri pištoli so prvi trije strelci dosegli isti rezultat, vendar je slavil Bojan z več desetkami.

Bilten 6. kola PNK

V skupni razvrstitvi je bila Vrhnika tista ki je posegala po medaljah. To je dokaz, da celo leto dobro delamo, na tekmovanja prihajamo pripravljeni in željni zmag in dobrih uvrstitev. Do skupne medalje bi prišel tudi Nejc, če bi se naši karavani pridružil že v prvem krogu, saj mu je za tretje uvrščenim zmanjkalo le nekaj točk. Je pa to vsekakor dobra iztočnica in dobri cilji za naslednje leto, saj si bomo prizadevali za še boljše uvrstitve in žlahtnejše barve medalj.

Bilten skupne razvrstitve PNK

Zadnjič posodobljeno (Četrtek, 26 December 2013 21:03)