Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web
Domov Arhiv člankov
Uporabniška ocena: / 0
SkromnoOdlično 

PoVeterani2013leg našega podmladka, so zelo aktivni tudi naši starejši strelci v kategoriji veteranov. V soboto 23. februarja 2013 so se naši veterani udeležili državnega prvenstva v streljanju s serijsko zračno puško in pištolo v Ljubljani. Kot vsa leta dosedaj smo bili tudi tokrat zelo uspešni.

Odlično drugo mesto sta zasedla naša člana Mojca Rus v kategoriji veterank nad 40 let in Bojan Lampreht v kategoriji nad 50 let. Boj za prvo mesto je Bojan izgubil šele po četrtem kriteriju, saj sta zmagovalec in drugouvrščeni imela enako število krogov, enak rezultat po serijah in enako število zadetih desetic. Tako je odločal šele četrti kriterij. Tu so sodniki ocenjevali kvalitete desetic in se odločili v prid zmagovalca. Ne glede na to Bojanu čestitamo za izjemno predstavo.

Tekmovanja so se udeležili še Benjamina Rudolf, Vladimir Ravnikar in Matija Japelj, ki so prav tako odlično zastopali naše društvo. Izven konkurence je v kategoriji nad 45 let tokrat prvič nastopil tudi Aleš Rom. Več fotografij zmagovalcev si lahko ogledate v galeriji. Vsi rezultati državnega prvenstva za veterane pa so na voljo tukaj.