Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web
Sponzorji
Medijski studio Primož Lampreht s.p.
Domov Novice

4.krog II.lige - PiranV veliko bolj, po temperaturi, prijaznem morskem mestu Piranu smo strelci nastopili v 4. krogu II. državne lige v streljanju s standard zračnim orožjem. Najprej so se pomerili strelci s pištolo, kjer je med posamezniki zmagal domačin Primož Erjavec, med ekipami pa so slavili prav tako domačini. Za njimi smo nastopili strelci s puško. Zmagal je izolan Karim Požar, drugi je bil strelec iz Ankarana Rocco Švetak, bronasto medaljo pa je osvojil Bojan Lampreht st, ki je po zadnji seriji premagal sina Bojana ml. Oba sta tako obdržala vodilni mesti v skupni razvrstitvi. V ekipnem delu smo vrhničani tesno zmagali za en krog pred ekipo Izole, nekaj krogov za obema pa so na tretjem mestu sledili strelci iz Ankarana. Tudi v ekipnem delu smo obdržali in celo za nekaj točk povečali prednost pred zasledovalci.

Naslednji krog bo 09.02.2014 na strelišču SD Panovec v Novi gorici, kjer je organizator tekmovanja SD Anhovo.

Zadnjič posodobljeno (Ponedeljek, 27 Januar 2014 06:34)

 

Vrhniška-pravljicaStrelci kot da bi pisali pravljico. Rezultati so še zmeraj dobri, še več - vsi dosegamo boljše iz tekmovanja do tekmovanja. Upamo, da bomo takšno formo obdržali do državnega prvenstva, za katerega se vsi trudimo, da potegnemo čimveč.

Ta vikend smo gostovali v Ilirski Bistrici, kjer smo se udeležili 4. kroga PNK regijske lige. Pa začnimo zopet z najmlajšimi. Med cicibani je je svoj najboljši rezultat dosegel Jilek Ambrož, osvojil 6. mesto in le tri kroge do medalje. Pri cicibankah nas je s svojo pravljico popeljala naša zlata Meta Dobrovoljc, ki na tekmovanjih dosega rekord za rekordom in tudi v skupni razvrstitvi prišla na prvo mesto. Pri mlajših pionirjih prav tako svoj letošnji najboljši rezultat Jan Rom, ki je postal srebrni, tako je tudi v skupni razvrstitvi. Pri pionirjih še ena pravljica, ki se imenuje Ožbe Drašler. Začel fenomenalno s štirimi desetkami, ostal zbran do konca, kar je zadoščalo za visok rezultat za zlato medaljo, njegov najboljši, v skupni razvrstitvi pa se je iz petega mesta povzpel na drugo. Predstavnika imamo tudi med kadeti, kjer je Žan Žuber osvojil bron. Nadaljujemo s člani, kjer je zopet srebrni Bojan Lampreht ml., svoj najboljši rezultat na tekmi je dosegel tudi Aleš Rom, pri članicah srebrna medalja Rus Mojca. Nato pa kar dve medalji v kategoriji veteranov. Prvi je zlato medaljo in najboljšim rezultatom lige v letošnji sezoni osvojil Bojan Lampreht st., na tretjem mestu pa se mu je pridružil Vladimir Ravnikar. Še zadnja medalja, ki je bila osvojena na tem turnirju je pripadala prav tako Bojanu st., ki je v kombinaciji puška - pištola v letošnji sezoni še neporažen. Hvala vsem, ki nas podpirate in ki nam pomagate pisati to pravljico.

Obljubljamo, da bomo kljub obilnemu delu in angažiranju pri izgradnji novega strelišča še našli kanček časa za trening in da bo naša pravljica s pridobitvijo boljših pogojev za delo, postala balada. Vabimo vas, da nas obiščete in se nam pridružite.

 

Trzin 2014 - pionirjiPrvo tekmovanje v letošnjem letu so začeli pionirji in sicer za Pokal Trzina. Tekmovanje se je odvijalo v šotoru teniškega igrišča v Trzinu, kjer so bili postavljeni strelski avtomati Siuss. Le ti za naše tekmovalce niso novost, saj so se z njimi že srečevali na drugih tekmovanjih. Tekmovanje v pionirski kategoriji se je letos odvijalo drugič, med mlajšimi pa se je najbolje uvrstil Ožbe Drašler na 6. mesto. Do medalje sta mu manjkala zgolj dva kroga, tako da so bili rezultati na vrhu kar tesni. 
Prvi dan sta se v kategoriji članov streljanja udeležila tudi oba Bojana, starejši je osvojil 36., mlajši pa 41. mesto. Bojan st. se je nato pomeril še v streljanju s pištolo in osvojil 27. mesto.

Naslednji dan se je na istem strelišču odvijalo mednarodno tekmovanje za Pokal 18. skirce Borisa Paternosta. Tekmovanja so se udeležili strelci iz sedmih držav. Vsa odličja so šla v tujino, slabo pa so se odrezali naši olimpijci, ki niso mogli slediti ritmu mlajših in po srcu željnih tekmovanj in dobrih uvrstitev. Morda pa njihov čas šele prihaja na kakšnih večjih tekmovanjih. Tekmovanja sta se udeležila tudi oba Bojana, vendar s slabšimi rezultati kot prejšnji dan.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate tudi krajši prispevek s tekmovanja, ki ga je pripravila ekipa RTV Slovenija. http://ava.rtvslo.si/predvajaj/organizirane-sportne-dejavnosti-za-otroke/174254964/ 

Zadnjič posodobljeno (Sreda, 08 Januar 2014 09:43)

 

  

TRENUTNO NI NOBENEGA RAZPISA 

 

Kako do strelišča na Vrhniki 

 

 

Zadnjič posodobljeno (Sreda, 31 Maj 2017 05:05)

 

podpis streliščeV četrtek 19.12.2013 je bila v sejni sobi občine Vrhnika podpisana najemna pogodba za strelišče na Stari Vrhniki. Pogodbo, ki je podpisana z veljavnostjo petih let je podpisal minister za obrambo g. Roman Jakič, ki se je slavnostnega podpisa osebno udeležil. V razgovoru je povedal, da ne izključuje možnost, oz. ne vidi ovire, da bi se najemna pogodba obnavljala tudi vnaprej. Gre za objekt, v katerem je bilo že pred tem strelišče, ki ga je uporabljala tako jugoslovanska in kasneje tudi slovenska vojska. V objektu, ki je bil zgrajen 1972 je najprej bil urejen trenažni center za tanke, s kasnejšo predelavo pa je bilo urejeno strelišče in garaža za vojaška vozila. Ker je objekt nujno potreben obnove, smo člani društva že pričeli z vzdrževalnimi in gradbenimi deli, tako da bomo objekt zavarovali pred nadaljnim propadanjem in ga kasneje tudi pričeli uporabljati. Do sedaj smo vsa dela opravili sami, s sredstvi, ki so namenjena za delovanje društva pa smo nabavili že prvi nujno potreben gradbeni material. Zadali smo si smelo nalogo, da bo strelišče usposobljeno za uporabo do 10.05.2014, ko naj bi se na njem že začela odvijati prva tekmovanja in opravili selitev iz starega strelišča na Črnem orlu.

K obnovi vabimo vse ljubitelje strelstva in vse, ki želijo kakorkoli pomagati k izgradnji in boljšim pogojem za delovanje in usposabljanje mladine na Vrhniki. Pomoč je lahko v delu, materialu in donacijah, ki jih potrebujemo za nabavo prepotrebnega materiala.

Članek Moja občina.si

Zadnjič posodobljeno (Petek, 27 December 2013 07:26)

 
Več člankov...