Alojamento de paginas e aplicacoes para a internet topografia e receptor gnss de alta precisao Consultoria e programacao informatica Directorio de pequenas e medias empresas em Portugal Monitorizacao de sites web
Sponzorji
Medijski studio Primož Lampreht s.p.
Domov Novice

V dneh 29. in 30. 1. 2011 smo na Vrhniki gostili strelce iz Zahodne slovenske regije, ki so se pomerili v streljanju s serijskim zračnim orožjem na regijskem prvenstvu. Zahodna regija je najmočnejša regija v državi. Sem spadajo poleg Vrhnike še klubi iz notranjske, primorske in obale. Tudi na tem tekmovanju smo se potrudili, da bi bili kar najboljši gostitelji, zato smo drugi dan v prijetnem okolju ob prigrizku podelili tudi priznanja za najboljše uvrstitve. Na tekmovanju smo osvojili 3 zlate, 4 srebrne in 2 bronasti medalji ter tri ekipna prva mesta.

Bilten regijskega prvenstva Vrhnika 2011

 

Strelci SD Vrhnika smo bili organizatorji 4. kroga PNK lige v streljanju z zračnim orožjem. Na tekmovanju, ki se je odvijalo v dneh 29. in 30. 1. 2011 na strelišču Črni orel na Vrhniki, pa smo uspešno nastopili v skoraj vseh kategorijah in s tem dokazali, da smo na pravi poti glede razvoja strelstva na Vrhniki. Prav tako smo dokazali, da znamo k sodelovanju pritegniti tudi mlade, ki si želijo sodelovanja in tekmovanja, ter stremijo k doseganju boljših in boljših rezultatov. Na tekmovanju smo osvojili 4 zlate, 3 srebrne in 3 bronaste medalje, ekipno pa 2 prvi in 1 drugo mesto.

Bilten 4. kroga PNK lige - Vrhnika

Peti krog PNK lige bo 19. in 20. februarja 2011 v Izoli. (razpisi)

 
skirca
V soboto in nedeljo 8. in 9. januarja 2011 so se naši člani v Trzinu udeležili 3. odprte kontrolke Slovenije in tekmovanja za 15.  prehodno skirco Borisa Paternosta. Tekmovanje je bilo odlično organizirano v velikem teniškem centru, kjer je bilo postavljeno 50 strelskih mest. Tekmovanja se je udeležilo 5 članov našega društva. V močni mednarodni konkurenci strelcev iz 8. držav so dosegli zelo dobre rezultate.

Bilten tekmovanj z 3. OKT
Bilten 15. Skirca B. Paternoste