2013

Strelišče pod novo streho

streha-končna

Strelci smo v soboto 26.10.2013 objekt strelišča prekrili z novo kritino. Delo je bilo uspešno dokončano z lastnimi sredstvi in delom. S tem smo si odprli nov delovni prostor, saj se bodo sedaj pričela dela v notranjosti strelišča, kjer bi z deli radi zaključili v mesecu maju 2014. Takrat bomo namreč gostili zadnje kolo regijske lige in hkrati praznovali našo 60 letnico obstoja. Vse skupaj pa začinili z otvoritvijo strelišča ob občinskem prazniku. Upamo, da nam bo ta veliki cilj uspel, saj si neizmerno želimo, da bi pričeli z uporabo novih prostorov, v katerih bomo imeli boljše pogoje za delo in vzgojo naših najmlajših.

Na zgornji sliki je nova streha, ki bo kljubovala vremenu vsaj toliko časa kot prejšnja, le da tokrat ne bo prepuščala vode.

Delovna ekipa - streha
Pa na zdravje na vrhu.

Na desni sliki ekipa na strehi, ki je pričela in končala s prekrivanjem. Seveda pri tem ne smemo pozabiti na ostale člane, brez katerih dela ne bi mogli zaključiti. Vsi skupaj pa smo pokazali, da nas ni strah dela in da znamo marsikatero stvar postoriti tudi sami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja