2014

Pokal Trzin 2014 in 18. Skirca

Trzin 2014 - pionirji

Prvo tekmovanje v letošnjem letu so začeli pionirji in sicer za Pokal Trzina. Tekmovanje se je odvijalo v šotoru teniškega igrišča v Trzinu, kjer so bili postavljeni strelski avtomati Siuss. Le ti za naše tekmovalce niso novost, saj so se z njimi že srečevali na drugih tekmovanjih. Tekmovanje v pionirski kategoriji se je letos odvijalo drugič, med mlajšimi pa se je najbolje uvrstil Ožbe Drašler na 6. mesto. Do medalje sta mu manjkala zgolj dva kroga, tako da so bili rezultati na vrhu kar tesni. 
Prvi dan sta se v kategoriji članov streljanja udeležila tudi oba Bojana, starejši je osvojil 36., mlajši pa 41. mesto. Bojan st. se je nato pomeril še v streljanju s pištolo in osvojil 27. mesto.

Naslednji dan se je na istem strelišču odvijalo mednarodno tekmovanje za Pokal 18. skirce Borisa Paternosta. Tekmovanja so se udeležili strelci iz sedmih držav. Vsa odličja so šla v tujino, slabo pa so se odrezali naši olimpijci, ki niso mogli slediti ritmu mlajših in po srcu željnih tekmovanj in dobrih uvrstitev. Morda pa njihov čas šele prihaja na kakšnih večjih tekmovanjih. Tekmovanja sta se udeležila tudi oba Bojana, vendar s slabšimi rezultati kot prejšnji dan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja