2014

Prireditev Športnik Vrhnike 2013

1 sportnik 05

Športna zveza Vrhnika je tudi letos organizirala prireditev za izbor najboljšega športnika Vrhnike v letu 2013, ki je bila izvedena v prepolni dvorani Cankarjevega doma. Prireditve smo se udeležili tudi člani Strelskega društva Vrhnika, ki smo s svojim delom in rezultati nedvomno tudi prispevali svoj delček k promociji Vrhnike in njenega športa.

Med dobitniki priznanj so na oder najprej stopili naši najmlajši, ki so pisna priznanja prejeli iz rok odličnih vrhniških športnikov Mihe in Aleša Preka ter Helene Gutnik. Med nagrajenci so bili: Meta Dobrovoljc, Jurij Medic, Ožbe Drašler, Ambrož Jilek, Jan Rom in Žan Žuber. Bronasto plaketo je iz rok Mirana Stanovnika prejel Bojan Lampreht st., srebrno plaketo pa je Bojanu Lamprehtu ml. podelila nekdanja odlična atletinja Alenka Bikar.

Prireditev je povezoval občan Boris Ličof, športni novinar Radia Slovenija. Predsednica Športne zveze Vrhnika Irena Oblak pa je vse prisotne povabila, da se pridružijo članom Strelskega društva Vrhnika, ki bomo letos obeležili 60 let delovanja in ki bomo ob tem dogodku svečano odprlo novo strelišče, ki ga sami urejajo v bivši vojašnici na Stari Vrhniki. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja