2017

Pokal Hrastnika 2017

Zlati Jaka
Zlati Jaka Čretnik


Strelci z zračnim orožjem smo se udeležili še zadnjega tekmovanja pred poletnim premorom in to je bilo tekmovanje za 11. Pokal Hrastnika 2017, ki je potekalo 01.07.2017 na strelišču Strelskega društva Rudnik Hrastnik.
Tudi tukaj smo bili z okrnjeno zasedbo, pa vendarle smo v Hrastniku že nekaj let zapored, zato tudi letos nismo manjkali. V kategoriji ml. dečkov je bil blizu stopničk Lovro Zamejc na 4. mestu, na 7. mestu pa ga je spremljal Jaka Čretnik, ki je začel z zelo slabo prvo serijo. V kategoriji st. dečkov je Jaka Čretnik tekmoval zadnjič. V jesenskem delu se namreč seli med kadete, tekmovanje v kategoriji pa je zaključil z zlato medaljo. Žal v mlajši kategoriji nismo bili zastopani v ekipnem delu.
So pa zato imeli več uspeha člani in članice, ki so osvojili ekipno prvo mesto, med posamezniki pa je med člani Bojan Lampreht osvojil zlato, Vladimir Ravnikar 4. mesto in Matija Japelj je bil 17. Med članicami, sta obe naši tekmovalki stopili na stopničke, Natalija je osvojila 2. in Mojca 3. mesto.

Rudarska svetilka je ostala doma v Hrastniku, saj smo imeli smolo v žrebanju članov ekipe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja