2017

Pokal Škofje Loke 2017

Dne 17.06.2017 je bil v Škofji Loki 6. Pokal Loke, v streljanju s serijsko zračno puško. Tekmovanje, katerega se že udeležujemo kar nekaj let za povrstjo, saj si med odmorom lahko ogledamo središče LŠkofje loke, kjer se odvijajo razne prireditve, nikakor pa ne zamudimo tudi odličnega sladoleda. 

Pa poglejmo še rezultate. Res da smo bili močno okrnjeni, saj so na vidiku že dopusti in počitnice, pa kljub temu. V kategoriji cicibanov se je najvišje na 5. mesto uvrstil Jure Grčar, ki je šele komaj začel s streljanjem, pa že dosega lepe rezultate, kot pa kaže na treningih, jih bo kmalu izboljšal. Tudi Lovro Zamejc, v kategoriji mlajših dečkov je postal stabilen. Njegovi rezultati  na tekmovanjih so dobri, vendar upamo, da bo rezultate s treninga kmalu prenesel na tekmovanja. Osvojil je 6. mesto. Na 12. mestu se mu je pridružil Nejc Vrhovnik. Starejši dečel Ambrož Jilek je sposoben precej več, vendar je razpet med plesom in streljanjem, za katerega mu ostaja bolj malo časa, pa vendarle je osvojil tretjo stopničko.
V kategoriji članic do 50 let je 4. mesto osvojila Natalija Oberč Grmek, Mojca Rus je v kategoriji člani nad 50 let osvojila bron, Bojan Lampreht pa je v kategoriji članov do 60 let premagal tekmeca iz domačega kluba in stopil na najvišjo stopničko s sedmimi ustreljenimi desetkami. V isti kategoriji je bil uvrščen še Aleš Rom na četrtem mestu.

Pa še ekipna uvrstitev. Strelci z naslonom so bili četrti, člani pa so zaostali za tri kroge za zmagovalno trojico domače ekipe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja